Aktivno uključivanje građana u proces donošenja gradskog proračuna
2020. godina
2019. godina
2018. godina
2017. godina
2016. godina
2015. godina
2014. godina
Preuzmi PDF

Do 31. srpnja 2014. pošaljite prijedloge za komunalne akcije u vašem mjesnom odboru u 2015. godini!

Do 31. srpnja 2014. pošaljite prijedlog komunalne akcije koju smatrate važnom za područje vašeg mjesnog odbora:

  • e-mailom na: [email protected]
  • ili poštom na: Grad Pazin, Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno planiranje i graditeljstvo, Ulica Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 Pazin, s naznakom “Pazi(n), proračun”.

Ured za gospodarstvo, financije i proračun Grada Pazina sve će prijedloge razmotriti i na temelju njih pripremiti izvješća za svaku od 15 tribina koje će se održati po mjesnim odborima tijekom rujna. U svakom od 12 mjesnih odbora održat će se po jedna tribina, osim u najvećem – mjesnom odboru Pazin – gdje će biti održane četiri tribine po gradskim četvrtima Centar, Buraj, Dršćevka i Dubravica. One će se najaviti plakatima postavljenima na području mjesnih odbora te putem radija i društvenih mreža.

U rujnu 2014. dođite na tribinu u Vaš mjesni odbor, raspravite o važnosti predloženih komunalnih akcija sa sugrađankama i sugrađanima i glasajte za onu za koju smatrate da treba uvrstiti u gradski proračun za 2015. godinu.

Što je komunalna akcija

Gradnja, uređivanje i održavanje manjih objekata komunalne infrastrukture i manjih javnih objekata kojima se poboljšava komunalni standard na području mjesnog odbora, a koji nisu obuhvaćeni drugim programom, npr. manji dijelovi mjesne mreže za priključke; zelene površine, parkovi i dječja igrališta; putovi, sporedne ceste i nogostupi; kulturni, sportski i drugi javni objekti …