Aktivno uključivanje građana u proces donošenja gradskog proračuna
2020. godina
2019. godina
2018. godina
2017. godina
2016. godina
2015. godina
2014. godina
Preuzmi PDF

Javna rasprava na temu sporta u Pazinu

Sukladno zaključku “održati posebnu raspravu o sportu sa svim ključnim akterima” sa četvrte javne rasprave o sektoru odgoja, obrazovanja i sporta u Pazinu, održane 21. listopada 2014. u okviru projekta “Pazi(n), proračun”, zadovoljstvo nam je pozvati vas na tematsku raspravu o sportu.

Rasprava će se održati u utorak, 11. studenoga 2014., s početkom u 18 sati u dvorani Istra u Spomen domu (mala koncertna dvorana). 

Započet će kraćim uvodnim izlaganjima o modelu participativne izrade proračuna, o proračunu Grada Pazina, o položaju tematskog sektora unutar Proračuna, kao i o radu Zajednice sportskih udruga Grada Pazina.

Potom su prisutni građani i građanke dobrodošli postavljati pitanja, davati prijedloge i sugestije, odnosno raspravljati, a njihovi sugovornici bit će: Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti; Maja Stranić Grah, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun; te Armando Lušetić, tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Pazina.

Cij rasprave je međusoban dijalog zainteresiranih strana, uz donošenje zaključaka kako unaprijediti sport i rekreaciju u Pazinu.

Dobrodošli!

Napomene:

– Link na pročišćeni tekst Zakona o sportu: http://www.zakon.hr/z/300/Zakon-o-sportu

– Zapisnici i prezentacije sa svih dosadašnjih javnih rasprava objavljeni su na proracun.pazin.hr