Aktivno uključivanje građana u proces donošenja gradskog proračuna
2020. godina
2019. godina
2018. godina
2017. godina
2016. godina
2015. godina
2014. godina
Preuzmi PDF

Uoči izglasavanja pazinskoga proračuna održava se završna javna rasprava o konačnom prijedlogu Proračuna Grada Pazina za 2017. godinu

Pazin-proracunGrađani i građanke Pazina,

Pozivamo vas na završnu javnu raspravu o Prijedlogu proračuna Grada Pazina za 2017. godinu, koji će se 21. prosinca 2016. godine naći pred Gradskim vijećem u 2. čitanju, kad bi trebao biti i usvojen.

Rasprava će se održati u srijedu, 14. prosinca 2016. u Spomen domu (dvorana Istra) s početkom u 18 sati.

Javnoj raspravi prisustvovati će:

  • predsjednik Gradskoga vijeća Boris Demark;
  • gradonačelnik Renato Krulčić;
  • gradski pročelnici i pročelnice – Zoran Sloković, predstojnik Ureda Grada i službenik za informiranje; Maja Stranić Grah, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun; Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti; Elvis Kliman, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo te Roberto Ladavac, voditelj Službe za unutarnju reviziju;
  • tim projekta “Pazi(n), proračun!”.

Tom prigodom predstavit će se Prijedlog proračuna Grada Pazina za 2017. godinu, s posebnim naglaskom na prijedloge građana i građanki koji su uvršteni u Prijedlog proračuna – od izglasanih komunalnih akcija i rang liste investicijskih projekata do svih ostalih prijedloga i tema za koje su građani pokazali izniman interes tijekom održanih javnih rasprava tijekom rujna i listopada.

Nakon uvodnoga dijela, predviđeno je vrijeme za raspravu i dijalog predstavnika Grada Pazina i zainteresirane javnosti.

Dobrodošli!

 

Napomena:

Uoči 34. Sjednice Gradskog vijeća Grada Pazina, dana 30. studenoga 2016. godine, održano je I. čitanje Proračuna Grada Pazina za 2017. godinu s projekcijama za 2018. i 2019. godinu. Tom prilikom utvrđen je rok za dostavu amandmana Gradskih vijećnika do 8. prosinca 2016. godine. Drugo čitanje Proračuna predviđeno je za 21. prosinca 2016. godine, kada bi Gradsko vijeće trebalo usvojiti konačan prijedlog proračuna.

S prijedlogom Proračuna Grada Pazina možete se upoznati kroz materijale za sjednicu i  excel tablicu.