Aktivno uključivanje građana u proces donošenja gradskog proračuna
2020. godina
2019. godina
2018. godina
2017. godina
2016. godina
2015. godina
2014. godina
Preuzmi PDF

Uoči izglasavanja pazinskoga proračuna, “Pazi(n), proračun”: u utorak, 9.12.2014. javna rasprava PRORAČUN GRADA PAZINA ZA 2015. – što, kako i koliko?

Pozivamo vas na opću javnu raspravu o Prijedlogu proračuna Grada Pazina za 2015. godinu koji će se 18. prosinca 2014. naći pred Gradskim vijećem u 2. čitanju, kad bi trebao biti i usvojen. 

Rasprava će se održati u utorak, 9.12.2014. u Spomen domu (mala koncertna dvorana) s početkom u 18 sati. 

Na javnoj raspravi pred zainteresiranu javnost stat će:

  • predsjednik Gradskoga vijeća Boris Demark,
  • gradonačelnik Renato Krulčić,
  • svi gradski pročelnici i pročelnice – Lucija Paro, predstojnica Ureda Grada i službenica za informiranje; Maja Stranić-Grah, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun; Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti; Daniel Maurović, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo; te Roberto Ladavac, pročelnik Službe za unutarnju reviziju
  • tim projekta “Pazi(n), proračun”.

 

Građanima i građankama predstavit će se Prijedlog proračuna za 2015. godinu i pristigle amandmane, s posebnim naglaskom na prijedloge građana i građanki koji su uvršteni u Prijedlog proračuna – od izglasanih komunalnih akcija, preko prijedloga na sektorskim raspravama, do svih ostalih prijedloga i tema za koje su građani pokazali izniman interes tijekom prethodnih 14 javnih rasprava u rujnu i listopadu. Predstavit će se i ostali učinci i odjeci projekta “Pazi(n), proračun”, kao i nastavak aktivnosti u 2015. godini.

Nakon uvodnoga dijela, predviđeno je vrijeme za raspravu i dijalog predstavnika Grada i zainteresirane javnosti. 

Dobrodošli!

Napomena: 

Na sjednici Gradskoga vijeća Grada Pazina u četvrtak, 27. studenoga 2014. godine, raspravljalo se o Prijedlogu proračuna za 2015. godinu u 1. čitanju, koji možete vidjeti
na ovom linku.

Samu raspravu možete pogledati na: www.pazin.hr